Matti Hämeenkorpi

Olen lisensoitu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja ja fysioterapeutti. Valmennan Oulun PT Studiolla asiakkaita yksilöllisesti ja ryhmämuotoisesti, jolloin tavoitteena on etenevästi kehittää kestävyyskuntoa, lisätä lihasvoimaa, parantaa yleistä hyvinvointia ja terveyttä. Ohjaamisessani painottuu lisäksi tieto tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien kuntoutuksesta, jolloin tavoitteena on harjoittelun avulla parantaa ja ylläpitää toimintakykyä, sekä mahdollistaa arjessa toimiminen. Liikunnan ohjaamisen lisäksi suoritan ravinto-, uni- ja kehon riittävän palautumisen ohjausta, joilla tuetaan kehittymistä ja suorituskyvyn parantumista.

Liikunnan harrastaminen ja sen tuomat hyödyt ovat minulle tärkeitä. Harjoittelen tavoitteellisesti kehonpaino- ja kuntosaliharjoittelua, sekä juoksemista, jotka ovat minun vahvuuteni. Harrastan jalkapalloa ja frisbeegolfia omaksi ilokseni, joihin yhdistän lajinomaisen harjoittelun. Hyötyliikunnan merkitys ja palautuminen näkyvät tavoitteellisen harjoitteluni ohella.

  • Ylioppilastutkinto, Kastellin lukio 2015
  • Tervarit Juniorit Ry, P06-valmentaja 2016-2017
  • Trainer4You Kuntosalivalmentaja 2019
  • Trainer4You Personal Trainer 2019
  • Fysioterapian tutkinto-ohjelma, Oulun ammattikorkeakoulu 2022

Valmennan asiakkaita syksystä 2023 lähtien ainoastaan viikonloppuisin. Jos haluat laadukasta ja turvallista harjoittelua, ota yhteyttä minuun, niin tehdään yhdessä tavoitteesi mahdolliseksi!

matti.hameenkorpi@oulunptstudio.fi
0440481996