Mitä personal training on?

Personal training on yksilöllistä kunto- ja hyvinvointivalmennusta. Ohjaus rakentuu huolellisen suunnittelun, seurannan ja konsultoinnin perustalle. Personal training sopii kaikenikäisille ihmisille nuorista senioreihin. Sen avulla saat täsmällistä, monipuolista ja yksilöllistä ohjausta terveellisen ruokavalion ja hyvien elämäntapojen löytämiseen.

Omasta lähtötasosta ei kannata huolestua. Personal training -valmennuksen tavoite asetetaan aina kunkin asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja toivomusten mukaan. Teemme ensimmäisellä tapaamisella kattavan kuntokartoituksen, joka sisältää muun muassa InBody-testin sekä lihaskuntotestit. Sen perusteella luomme tavoitteet tulevalle kuntoilulle ja hyville elämäntapamuutoksille.

Oulun PT Studion personal training -ohjauksen perusarvoja ovat asiakaslähtöisyys ja luottamuksellisuus. Kohtaamme asiakkaamme yksilöllisesti ja huolehdimme jokaisen harjoittelun mielekkyydestä ja yksilöllisyydestä. Tutustu meidän valmennuspaketteihimme!


Yksilövalmennus

Henkilökohtainen valmennus ammattilaisen kanssa on antoisaa ja tehokasta. Se aktivoi aloittelijan ja kuntoilijan tai kilpaurheilijan treeniä. Yksilövalmennus lisää tietoa ravitsemuksesta, treenaamisesta ja kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Siitä hyötyvät kaikki, jotka haluavat kehittää itseään ja oivaltaa jotain uutta.

Tutustu yksilövalmennukseen

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat edistää hyvinvointiasi ja harjoitella hyvässä porukassa. Pienryhmässä saat valmentajan sataprosenttisen tuen sekä vertaistukea toisilta ryhmäläisiltä. Toisten mukana on helpompi saavuttaa asetetut tavoitteet.

Tutustu pienryhmävalmennukseen

Duovalmennus

Duovalmennus on liikkumisen iloa! Toisen kanssa treenatessa saa vertaistukea ja kannustusta – yhdessä on helpompi lähteä liikkeelle. Duovalmennus sopii erityisen hyvin niille, joilla on suurin piirtein samat lähtökohdat ja tavoitteet. Mukana voi olla myös kolme henkilöä, joten triovalmennuskin onnistuu.

Tutustu duovalmennukseen

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksen avulla saat tukea ja neuvoa terveellisempiin ruokailutottumuksiin. Valmentajiltamme saat ravinto-ohjausta ja ruokavalio-ohjeet sekä tsemppausta aina, jos motivaatio on vaarassa loppua. Ammattilainen osaa kannustaa sinut hyvään alkuun ja auttaa pysymään saavutetuissa tavoitteissa.

Tutustu ravintovalmennukseen

Varaa maksuton tapaaminen, kun haluat ammattitaitoisen personal trainerin Oulusta. Sovitaan yhdessä paras ratkaisu itsellesi tai yrityksellenne!