Syksyn valmennukset

Kesälomakausi on käynnissä ja myös Oulun PT Studion valmentajat lomailevat heinäkuussa. Jos mielit aloittaa valmennuksen elokuussa, kannattaa tutustumisaika varata jo nyt, sillä parhaimmat valmennusajat myydään hyvissä ajoin ennen syksyä. Varsinkin… Lue lisää »

Kesän pienryhmät

Kesäpienryhmät 27.5 alkaen joka maanantai klo 16.30, tiistai klo 17, keskiviikko klo 17.30 ja torstai klo 17. Treenit kerran viikossa Oulun PT Studiolla, missä koko sali on yksinoikeudella valmennusajankohtina vain… Lue lisää »

Kevään 2024 pienryhmät

Ilmoittautuminen kevään pienryhmävalmennuksiin on käynnissä! Ryhmät alkavat viikolla 2, voit ilmoittautua mukaan yhteen tai useampaan pienryhmään. Ilmoittaudu mukaan käyttämällä yhteydenottosivun lomaketta tai lähettämällä sähköpostia info@oulunptstudio.fi. Pallo haltuun! -pienryhmä maanantaisin klo… Lue lisää »

Etävalmennus

Oulun PT Studion valmennuksia on nyt mahdollista toteuttaa myös etänä. Etävalmennukset sopivat kaikille asuin- tai treenipaikasta riippumatta. Myös etävalmennus on henkilökohtaista, sillä valmentaja on läsnä jokaisessa tapaamisessa etäyhteyden kautta sovittuina… Lue lisää »

Uusi pienryhmä alkaa 5.10 klo 17

Uusi toiminnallinen pienryhmä aloittaa torstaina 5.10 klo 17. Valmennus jatkuu viikolle 51 asti eli ennen joulua ehdit treenata vielä 3 kuukautta (12 kertaa) pienryhmän mukana. Pienryhmävalmennus sisältää viikoittaiset treenit studiolla,… Lue lisää »

Pienryhmissä vielä tilaa

Oulun PT Studiolla on koko ajan käynnissä ja alkamassa ryhmiä. Tiistain klo 17 ja keskiviikon klo 17.30 Cirquit – Toiminnallinen pienryhmä -valmennukset ovat tällä hetkellä täysiä, mutta syyskuussa ehdit vielä… Lue lisää »

Syksyn 2023 pienryhmät

Oulun PT Studion toiminnalliset kuntopiirit pyörähtävät käyntiin viikolla 32. Syksyn aikana on yhteensä 20 tapaamista ja treenit pidetään kerran viikossa jouluun saakka. Syyskausi päättyy viikolla 51. Hinta 99 €/kk tai… Lue lisää »

Juoksukoulu alkaa 8.5 klo 19

Toukokuussa laitamme lenkkitossut jalkaan ja starttaamme juoksukoulun Oulunupeimmissa maisemissa, Nallikarissa ja Hietasaaressa! Valmennus on tarkoitettu kaikille juoksemisesta kiinnostuneille, jotka haluavataloittaa lajin oikeaoppisesti ja tehokkaasti. Juoksukoulun rehtorina toimii personal trainer, fysioterapeutti… Lue lisää »

Avoimet ovet la 18.3 klo 11-15

Vapaa pääsy Oulun PT Studiolle ja Nallisportin kuntosalille. Tule hakemaan treenivinkkejä kevääseen ja kuntoilemaan ilmaiseksi! Vielä ehdit mukaan myös suosittuihin pienryhmiimme. Tilaa mm. seuraavissa pienryhmissä: Tiistai klo 17-18Torstai klo 17-18… Lue lisää »

Uusi pienryhmä starttaa 14.3 klo 17!

Uusi toiminnallinen kuntopiiri alkaa tiistaina 14.3 klo 17. Treenit joka tiistai klo 17-18, koko loppukevään ajan. Toiminnallinen kuntopiiri (funktionaalinen cirquit) on ollut jo vuosia suosituin pienryhmämme. Siinä treenit toteutetaan kiertoharjoitteluna… Lue lisää »