Uusi pienryhmä alkaa 5.10 klo 17

Uusi toiminnallinen pienryhmä aloittaa torstaina 5.10 klo 17. Valmennus jatkuu viikolle 51 asti eli ennen joulua ehdit treenata vielä 3 kuukautta (12 kertaa) pienryhmän mukana. Pienryhmävalmennus sisältää viikoittaiset treenit studiolla,… Lue lisää »

Pienryhmissä vielä tilaa

Oulun PT Studiolla on koko ajan käynnissä ja alkamassa ryhmiä. Tiistain klo 17 ja keskiviikon klo 17.30 Cirquit – Toiminnallinen pienryhmä -valmennukset ovat tällä hetkellä täysiä, mutta syyskuussa ehdit vielä… Lue lisää »

Syksyn 2023 pienryhmät

Oulun PT Studion toiminnalliset kuntopiirit pyörähtävät käyntiin viikolla 32. Syksyn aikana on yhteensä 20 tapaamista ja treenit pidetään kerran viikossa jouluun saakka. Syyskausi päättyy viikolla 51. Hinta 99 €/kk tai… Lue lisää »

Juoksukoulu alkaa 8.5 klo 19

Toukokuussa laitamme lenkkitossut jalkaan ja starttaamme juoksukoulun Oulunupeimmissa maisemissa, Nallikarissa ja Hietasaaressa! Valmennus on tarkoitettu kaikille juoksemisesta kiinnostuneille, jotka haluavataloittaa lajin oikeaoppisesti ja tehokkaasti. Juoksukoulun rehtorina toimii personal trainer, fysioterapeutti… Lue lisää »

Avoimet ovet la 18.3 klo 11-15

Vapaa pääsy Oulun PT Studiolle ja Nallisportin kuntosalille. Tule hakemaan treenivinkkejä kevääseen ja kuntoilemaan ilmaiseksi! Vielä ehdit mukaan myös suosittuihin pienryhmiimme. Tilaa mm. seuraavissa pienryhmissä: Tiistai klo 17-18Torstai klo 17-18… Lue lisää »

Uusi pienryhmä starttaa 14.3 klo 17!

Uusi toiminnallinen kuntopiiri alkaa tiistaina 14.3 klo 17. Treenit joka tiistai klo 17-18, koko loppukevään ajan. Toiminnallinen kuntopiiri (funktionaalinen cirquit) on ollut jo vuosia suosituin pienryhmämme. Siinä treenit toteutetaan kiertoharjoitteluna… Lue lisää »

Avoimet ovet lauantaina 28.1 klo 11-15

Tervetuloa lauantaina 28.1 klo 11-15 Avoimiin oviin Oulun PT Studiolle ja Nallisportin kuntosalille! Avoimien ovien aikana personal training -studiolle ja kuntosalille on vapaa pääsy. Haluatko saada treenivinkkejä kevääseen? Personal trainerit… Lue lisää »

Oulun PT Studio muuttaa!

Oulun PT Studio muuttaa 1.9.2022 uusiin, upeisiin tiloihin Nallikariin. Vuodesta 2015 personal training -asiakkaita palvelleelle Limingantullin studiolle löytyi uusi koti Nallisportin katon alta. Uusia tiloja on haettu pitkään ja hartaasti.… Lue lisää »

Kuntosalin vihaajasta salilla kävijäksi

Iina Karppinen ei ole koskaan pitänyt kuntosaliharjoittelusta. Hän on itsekin melko yllättynyt, että nyt säännöllistä Oulun PT Studion salilla käyntiä on takana jo puoli vuotta. ”Lupasin itselleni aluksi, että riittää… Lue lisää »