Cirquit – toiminnallinen kuntopiiri

Jo vuosia suosituin pienryhmämme, jossa treenit toteutetaan studiolla kiertoharjoitteluna aikaa vastaan.

Valmennuksessa tehtävät treenit kuormittavat tehokkaasti kaikkia kehon tärkeimpiä lihasryhmiä. Tutuksi tulevat niin käsipainot, kahvakuulat, levytangot- ja painot, pallot, taljalaitteet, kelkka ja monet muut toiminnallisen harjoittelun välineet. Valmennus kehittää monipuolisesti lihasvoimaa ja -kestävyyttä, koordinaatiota ja kehonhallintaa sekä tasapainoa ja liikkuvuutta.

Valmennus sisältää 4 viikon välein vaihtuvat ohjelmat (lihaskunto, liikkuvuus) valmennusajalle. Saat ohjelmat sähköiseen Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 €/kk

Pallo haltuun! -pienryhmä

Pallo haltuun – pienryhmävalmennus on erityisesti tenniksen ja padelin harrastajille suunnattu fysiikkavalmennus.

Valmennuksessa keskitytään palloilua tukevaan harjoitteluun ja se kehittää monipuolisesti fyysisen kunnon eri osatekijöitä: lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota, ketteryyttä sekä kestävyyttä. Juuri näitä ominaisuuksia jokainen palloilulajien harrastaja tarvitsee suoriutuakseen pelikentällä entistä paremmin.

Valmennuksesta saat monipuolisuutta pallopelien harjoitteluun, lihaskuntosi kasvaa ja liikkuvuutesi paranee. Tasapaino, koordinaatio, ketteryys sekä kehonhallinta kehittyvät ja loukkaantumisriski pienenee. Lisäksi saat treenata samanhenkisessä ryhmässä ammattitaitoisen valmentajan johdolla

Pallo haltuun -valmennus sopii kaikille palloilulajien harrastajille, jotka haluavat parantaa omaa lajisuoritustaan ja kehittyä siinä entistä paremmaksi sekä heille, jotka ovat valmiita sitoutumaan valmennukseen ja tekemään tuloksia säännöllisellä ja suunnitelmallisella harjoittelulla. Valmennus sisältää myös ohjelmat (lihaskunto, liikkuvuus) koko valmennusajalle. Saat ohjelmat sähköiseen Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 €/kk

Aamuvirkut -pienryhmä

Aamuvirkut -ryhmä on suunnattu kaikille, jotka haluavat treenata ohjatusti ja pienryhmämuotoisesti aamulla ennen töihin menoa. Valmennuksessa keskitytään lihaskunnon parantamiseen monipuolisilla toiminnallisilla treeneillä. Välineinä käytetään vapaita painoja ja kehonpainoa. Treeneissä huomioidaan myös liikkuvuus ja kehonhuolto.

Valmennus sisältää 4 viikon välein vaihtuvat ohjelmat (lihaskunto, liikkuvuus) valmennusajalle. Saat ohjelmat sähköiseen Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 €/kk

Pienryhmävalmennuksen lisäpalveluina sinulla on mahdollista hankkia mm. InBody -mittaus ja ravintovalmennus hinnastomme mukaisesti. Lisätietoja pienryhmävalmennuksesta antaa Outi Turunen, outi.turunen@oulunptstudio.fi.

Tutustu myös näihin valmennuksiin

Varaa maksuton tapaaminen, kun haluat ammattitaitoisen personal trainerin Oulusta. Sovitaan yhdessä paras ratkaisu itsellesi tai yrityksellenne!