Me aavalaiset olemme olleet erittäin tyytyväisiä Oulun PT Studion yrityksille tarjoamiin työhyvinvointipalveluihin.

Ryhmävalmennukset ovat olleet monipuolisia pitäen sisällään vaihtelevasti kuntopiirityyppisen treenin, kehonhuoltoa tai tekniikkaharjoittelua. Liikkeet ja päivän ohjelma on suunniteltu kaikentasoisille liikkujille. Valmennukset ovat tuoneet työpäiviimme ennen kaikkea iloa, energiaa ja hyvinvointia.

Lisäksi säännölliset harjoitukset ovat selvästi madaltaneet useamman henkilön kynnystä liikkua säännöllisesti myös vapaa-aikana. Kannustamalla ihmisiä liikkumaan työajalla olemme saaneet sekä lisättyä rutkasti työtyytyväisyyttä että vähennettyä ja ennaltaehkäistyä sairauspoissaoloja, jotka liittyvät ajatustyöläisille tyypillisiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Yhteistyö on ollut mutkatonta ja ammattitaitoista. Voin suositella lämpimästi Oulun PT Studiota työhyvinvoinnin yhteistyökumppanina sekä omasta että koko Aava Mobile Oy:n henkilökunnan puolesta!

Saana Korkeakivi, Aava Mobile Oy

Valmennukset yrityksille ovat viisaan yrittäjän valinta. Ne ovat fiksu satsaus tulevaisuuteen. Haluaisitko sinäkin tukea yrityksesi henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaharrastuksia, mutta et vain tiedä, miten se onnistuisi? Miksi ette tekin toimisi niin kuin Aava Mobile?

Oulun PT Studiossa järjestetään personal training -valmennusta yritysten henkilöstöille siinä missä yksityishenkilöillekin. Yrityksesi voi tilata henkilöstölle aivan samoja palveluja kuin yksityiset henkilöt. Valittavanasi on erilaisia personal training -palveluja, yksilövalmennuksia, duo- ja pienryhmävalmennuksia, joogatunteja sekä kuntotestejä.

Mitä teemme valmennuksissa?

Yrityksen henkilöstön hyvinvointiin kannattaa satsata, sillä hyväkuntoinen henkilökunta jaksaa ja viihtyy töissä paremmin. Kun ihminen voi hyvin, hän myös suoriutuu työtehtävistään tehokkaammin.

Oulun PT Studiolla tarjoamme ammattitaitoista yritysvalmennusta liikunnasta ja ravinnosta. Yritysvalmennukset räätälöidään aina erikseen jokaisen yrityksen tarpeisiin. Vaihtoehtoja löytyy, sillä meillä on kattava kokemus erilaisista valmennuksista yrityksille.

Oulun PT Studion työhyvinvointivalmennusten tavoitteena on kouluttaa yrityksiin työntekijöitä, jotka osaavat ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan. Opastamme alkuun ja varmistamme, että henkilöstösi omat siivet kantavat tulevaisuudessakin.

Kun satsaat yrityksesi henkilöstön terveyteen, satsaat yrityksesi tulevaisuuteen. THL:n tutkimuksen mukaan nimittäin yksi työhyvinvointiin satsattu euro tulee keskimäärin kuusinkertaisena takaisin. Tämä tapahtuu hyvin suunnitellun työhyvinvointiin satsaamisen ja valmennusten avulla.

Valittavanasi on valmennuksia myös virkistyspäiviin

Ehdottomasti suosituin palvelumme on työyhteisön virkistyspäivä, joka antaa iloa, energiaa ja voimaa työarkeen. Halutessanne yrityksesi voi järjestää virkistyspäivän Oulun PT Studiolla. Virkistyspäivä voi mielenkiintonne mukaan sisältää esimerkiksi erilaisia henkilöstön kuntotestauksia, personal training -valmennusta, luentoja hyvinvoinnista, joogatunnin – tai mitä vain yhdessä keksimme.

Ole tiedostava henkilöstöjohtaja ja tilaa valmennukset yrityksesi työntekijöille Oulun PT Studiolta. Studiomme toimitiloissa on kuntosalin lisäksi muun muassa testitilat, pukuhuoneet ja peseytymistilat. Teidän tarvitsee vain tulla paikalle. Varaa siis maksuton tapaaminen – ja sovitaan yhdessä paras valmennuspaketti teidän yrityksellenne!

Referenssit

PwC Oulu

Osallistuimme Oulun PT Studion 8 kk kestäneeseen työhyvinvointivalmennukseen, joka sisälsi sekä henkilökohtaista personal training -valmennusta että pienryhmätapaamisia. Yhteistyö Outin ja Hannan kanssa oli sujuvaa ja treenit monipuolisia ja vaihtelevia. Voimme suositella Oulun PT Studion työhyvinvointipalveluja myös muille yrityksille!

-Sami Posti, Partner, PwC Oulu


Lapsiasiain Lakitalo

Toimistomme väki tutustui Oulun PT Studioon ja Outi Seppälään työhyvinvointipäivänämme tänä syksynä. Tavoitteenamme oli päästä virkistäytymään ja saamaan lisämotivaatiota omasta kunnosta ja hyvinvoinnista ylläpitämiseen. Iltapäivän ohjelmaan kuului Energiatesti, Inbodymittaukset ja ohjattu kahvakuulatreeni, mikä osoittautui varsin tehokkaaksi ja toimivaksi parituntiseksi. Outi oli läsnä vain meitä varten – ohjaus ja kannustaminen tapahtui ammattitaitoisesti. Saimme lopuksi testipalautteet Outilta samassa kun nautimme maistuvan ja terveellisen välipalan. Voimme lämmöllä suositella Oulun PT Studion työhyvinvointipalveluja kaikille omasta kunnosta ja (työ)hyvinvoinnista välittäville.

-Tiina, Jani ja Jaana, Asianajotoimisto Lapsiasiain Lakitalo Oy

Varaa maksuton tapaaminen, kun haluat ammattitaitoisen personal trainerin Oulusta. Sovitaan yhdessä paras ratkaisu itsellesi tai yrityksellenne!