Myös etävalmennus on henkilökohtaista, sillä valmentaja on läsnä jokaisessa tapaamisessa etäyhteyden kautta sovittuina valmennusajankohtina. Tarvitset vain tietokoneen, puhelimen tai tabletin, josta löytyy sekä kamera että mikrofoni, ja sähköpostiosoitteen.

Etävalmennus ja lähivalmennus on mahdollista yhdistää. Tässä hybridimallissa ensimmäinen ja viimeinen tapaaminen toteutetaan kasvotusten ja muut tapaamiset etänä. Tämä sopii hyvin erityisesti kaukana asuville, jotka voivat kuitenkin toisinaan tulla studiolle paikan päälle ohjattuun tapaamiseen.

Etävalmennus sopii niin kotitreenaajalle kuin tavoitteelliselle kuntosaliharrastajalle. Valmennus sisältää henkilökohtaisten ohjelmien laatimisen ja niiden päivityksen, harjoittelun seurannan ja etätapaamiset PT -paketin mukaisesti sekä ravinto-ohjauksen. Lisäksi saat ohjelmat Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Tutustu myös näihin valmennuksiin

Varaa maksuton tapaaminen, kun haluat ammattitaitoisen personal trainerin Oulusta. Sovitaan yhdessä paras ratkaisu itsellesi tai yrityksellenne!