Hyvät tulokset motivoivat jatkamaan

Juho Rautio on 20-vuotias nuorimies, joka muutti Ouluun kolme kuukautta sitten Mäntyharjusta. Hän alkoi käydä Oulun PT Studiolla lihaskuntotreeneissä pian muuttonsa jälkeen.

”Aloitin treenit kuntosalilla, sillä halusin kasvattaa kuntoani. Samalla sain siitä uuden harrastuksen itselleni. Harrastan myös jääkiekkoa, salibandyä ja jalkapalloa kavereidensa kanssa.”

Juho etsi sopivaa kuntosalia nettiä selailemalla. Hän haki salia, jossa treenit voisi aloittaa henkilökohtaisessa ohjauksessa. Oulun PT Studio vastasi hänen toiveitaan.

”Netistä luin, että Oulun PT Studiolla treenataan aina ohjatusti. Tämä ei siis ole yleinen sali, vaan rauhassa saa harjoitella.”

Miksi juuri Oulun PT Studio?

”Halusin saada vauhtia treeniin, joten aloitin treenit ohjatusti. Yksin ei välttämättä olisi tullut aloitettua. Tykkään käydä Oulun PT Studiolla, sillä se on tosi viihtyisä, siisti ja monipuolinen kuntosali.”

Juho halusi saada henkilökohtaista ohjausta lihaskuntoharjoitteluun myös siksi, koska hänellä ei juuri ollut aiempaa kokemusta kuntosalilta. Hänen personal trainerinaan on ollut Jonna Kallunki. Heidän yhteistyönsä on toiminut alusta lähtien tosi hyvin. 

”Oulun PT Studio on viihtyisä, siisti ja monipuolinen kuntosali.”

”Jonna on kannustava, mukava ja hyvin ammattitaitoinen. Teimme hänen kanssaan aluksi suunnitelman, miten alamme treeneissä edetä. Jonna laati suunnitelman sen pohjalta, mitä haluan itsessäni kehittää.”

Juho kävi aluksi Oulun PT Studiolla Jonnan ohjauksessa ensin kaksi kertaa viikossa, sitten kolme kertaa viikossa. Nyt hän treenaa Jonnan kanssa kerran viikossa ja yleisellä kuntosalilla itsenäisesti pari kertaa viikossa.

Tulokset edellyttävät oikeaoppista ravitsemusta

Juho kertoo oppivansa Oulun PT Studiolla koko ajan lisää tekniikkaa lihaskuntoharjoitteluun. Se on hänestä tärkeää, jotta liikkeet osaisi tehdä itsenäisestikin oikein. Kuntosalitreenien lisäksi Juhon valmennuspakettiin kuuluu ravintovalmennus.

”Paljon kyllä pitää päivässä syödä ja vettä pitää muistaa juoda. Viisi kertaa päivässä pitää syödä paljon. Nyt minulla onkin tullut syötyä paremmin ja terveellisemmin.”

Juhon tavoitteena treeneissä on ollut ennen kaikkea kasvattaa kuntoa ja lihasmassaa sekä saada nostettua painoa. Kehitystään hän on voinut seurata muun muassa InBody-mittausten avulla. Kehityksen on huomannut myös siitä, että painojen määrää on voitu treeneissä lisätä. 

”Hyvin on lähtenyt kunto ja paino kasvuun nyt jo parin kuukauden aikana. Se motivoi jatkamaan tätä harrastusta, kun näkee, että kehitystä tapahtuu koko ajan.”